NVSV

Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging

Commissies

De NVSV heeft, naast het dagelijkse bestuur, meerdere commissies. In deze commissie zitten bestuursleden, deelnemers en begeleiders en/of leraren van de NVSV.

Reizencommissie

De reizencommissie bestaat uit ervaren wintersporters en zorgt ieder jaar voor een gevarieerd reizenprogramma met bestemming Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Finland. Hierbij komen de verschillende wintersportdisciplines (skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen) aan bod. Bij de samenstelling van ons reizenprogramma wordt rekening gehouden met de wensen van de deelnemers, begeleiders en skileraren. Belangrijke aandachtspunten zijn onder meer de mogelijkheden van de diverse wintersportgebieden, afstanden tot de skiliften en skibusvervoer naar de pistes.
Contact opnemen kan via boeking@nvsv.nl

Begeleiderscommissie

In de begeleiderscommissie werkt een aantal enthousiaste begeleiders en leraren aan het benaderen en testen van nieuwe begeleiders en leraren. Tevens coördineren zij de inzet van begeleiders en leraren tijdens onze reizen en activiteiten in Nederland. Jaarlijks organiseert de commissie de begeleidersdag. Deze dag is bedoeld voor onze begeleiders om hen meer inzicht te geven in de wereld van visueel beperkten en om elkaar, naast het begeleiden, ook eens op een andere manier te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Contact opnemen kan via begeleiding@nvsv.nl

Commissie binnenlandse activiteiten

De commissie binnenlandse activiteiten richt zich voornamelijk op ski- en snowboardlessen in Nederland op roller- en skibanen voor onze deelnemers. Daarbij is ook een dag waarbij CIOS studenten kennis kunnen maken met het begeleiden van onze visueel beperkte deelnemers. Contact opnemen kan via evenementen@nvsv.nl

Publiciteit en Financiële bijdragen

De commissie publiciteit en financiële bijdragen bestaat uit deelnemers en begeleiders die de NVSV actief willen promoten. De commissie houdt zich onder andere bezig met de communicatie-uitingen van de NVSV, met als doel het vergroten van het aantal deelnemers en begeleiders. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de eigen website, een flyer, Facebook, Twitter, LinkedIn en email. Daarnaast is fondsenwerving een speerpunt van de commissie. De NVSV tracht elk jaar weer de prijzen van de reizen zo laag mogelijk te houden en een tegemoetkoming in de reiskosten te geven aan de begeleiders en leraren die meegaan op onze reizen. Daarom zijn wij altijd actief op zoek naar sponsoren.
Contact opnemen kan via publiciteit@nvsv.nl

Kascommissie

De kascommissie wordt ieder jaar samengesteld tijdens de algemene ledenvergadering en bestaat uit twee leden en een reservelid.

Continuïteitscommissie

De continuïteitscommissie is verplicht op basis van de WBTR-wetgeving. Zie artikel 14.8 van de Statuten voor een toelichting.